DE CE SĂ DIRECȚIONEZI 3,5%?

Deoarece nu te costă nimic! Dacă eşti salariat, poţi direcţiona 3,5% (fostul 2%) din impozitul anual pe venit către Asociaatia Sportiva Viitorul Poieni (ONG). Dacă nu completezi formularul, suma respectivă rămâne la stat.

UNDE VOR AJUNGE FONDURILE DIRECȚIONATE DE TINE ?

În primul rând, vei susține direct proiectul nostru în care suntem implicați în total peste 50 de sportivi. Scopul nostru este acela de a promova sportul de performanță la nivel local în rândul tinerilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a începe o carieră sportivă, de a avea continuitate și progres în cadrul competițiilor la care asociația noastră ia parte an de an. Suma de bani obținută în urma direcționării impozitului anual pe venit, va fi folosită în scop exclusiv achiziționării materialelor necesare pentru desfășurarea antrenamentelor și exercițiilor sportive, precum și plătirea taxelor și baremurilor aferente competițiilor organizate de  Federația Română de Fotbal (FRF) și Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Cluj- (www.frf-ajf.ro).

CINE POATE REDIRECȚIONA?

Puteți completa formularul 230 dacă sunteți salariat persoană fizică. Persoanele fizice cu profesii liberale sau alte venituri extra–salariale pot redirecționa prin completarea Declarației Unice online, prin intermediul Spațiului Privat Virtual (SPV).

DA! VREAU SĂ VĂ AJUT! CUM PROCEDĂM?

-Puteți depune formularul personal la centrul ANAF de care aparțineți , sau se poate trimite formularul la ANAF prin poștă cu confirmare de primire.

-Putem depune noi formularul în numele dumneavoastră la central ANAF. După ce completezi acest formular, poți lua legătură cu unul dintre reprezentanții Asociației Sportive Viitorul Poieni prin mesaj direct pe pagina de facebook, adresa de e-mail viitorulpoieni@gmail.com sau accesând site-ul www.viitorulpoieni.com secțiunea “contact”.

-Anul pentru care se solicită calcularea este 2019 (anul precedent).

-Datele care trebuie completate obligatoriu în formular sunt:

Rubrica I (nume, prenume, inițiala tatălui, CNP, localitate, județ, stradă și număr stradă).

Rubrica II (denumire Asociația Sportiva Viitorul Poieni, , Cod identificare: 36372110, Cont Bancar: RO79BTRLRONCRT0353987901, și semnătură contribuabil.

-Suma nu trebuie completată, ANAF vă calcula automat 3,5% din impozitul pe venit și va face redirecționarea.

-Persoanele fizice nu pot depune formulare la ANAF pentru alte persoane. Dacă ai reușit să strângi mai multe formulare (și îți mulțumim foarte mult pentru asta), trimite-le la noi și le vom depune.

 

Puteți descarca formularul 230 accesând următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/230_OPANAF_147_2020.pdf?fbclid=IwAR3rqDyBcEbdPRBkQ_kqQOLjQ7ThiR–hImkv2MzDGcTRT4S6JKeDY4mGwU

#SusțineSportul

#SusținePerformanța

#SusțineViitorul