Asociația Județeană de Fotbal Cluj a înștiințat săptămâna trecută reprezentanții echipelor afiliate detalii cu privire la începerea returului de campionat, stabilind astfel data de 1 Martie 2020 ca fiind optimă pentru reluarea meciurilor din campionat.

În ceea ce privește echipa noastră, vestea începerii returului de campionat a fost așteptată cu nerăbdare, jucătorii tocmai au încheiat o serie de 4 săptămâni de pregătire, în care s-au pus la punct ultimele detalii tactice și fizice.

Primul meci de verificare a fost organizat în 02.02.2020 la” Baza Sportivă Ardealul”, unde am întâlnit Somesul Dej II. Au fost 90 de minute echilibrate, în compania unui adversar bun, care a încheiat turul de campionat pe locul II (zona Dej).

Scorul final a fost: Somesul Dej II – Viitorul Poieni 1-2 (1-1 la păuză).

Al doilea meci de pregătire a fost organizat în 09.02.2020 la “Baza Sportivă Ardealul”, în compania celor de la Minerul Iara. După o primă repriză perfectă în care echipa noastră a dominat cu lejeritate meciul, scorul la pauza fiind 4-0, a urmat o a II-a repriză în care meciul a cuprins cu totul o altă dimensiune, oaspeții reușind să egaleze profitând de relaxarea jucătorilor noștri. Totuși, pe finalul meciului Viitorul a înscris golul victoriei. Scorul final a fost :

Viitorul Poieni-Minerul Iara 5-4 (4-0 la pauză).

Meciul de pregătire cu numărul III a fost organizat pe 16.02.2020 în “Parcul Sprotiv Iuliu Hațieganu”, contra echipei AMEFA Cluj-Napoca. “Oaspeții au dominat clar jocul și au câștigat cu destulă lejeritate, fară să forțeze”-sursa:Blogul echipei AMEFA. După cum recunosc și gazdele, a fost un meci în care Viitorul și-a impus stilul de joc în ambele reprize. Totuși, reamintim faptul că pe finalul reprizei a II-a, AMEFA a ratat 2 mari ocazii, prin care putea marca golul de onoare.

Scorul final a fost: AMEFA- Viitorul Poieni 0-5 (0-3 la pauză)

Ultimul meci amical a fost organizat în 23.02.2020 la “Baza Sportivă Ardealul”, unde am întâlnit CIL Blaj. Primele ’35 de minute ale meciului au fost echilibrate, ambele echipe prestând un joc frumos de pase la mijlocul terenului. Odată cu marcarea primului gol de către oaspeți, acest echilibru s-a “rupt” total, prima repriză terminându-se la scorul de 0-3 pentru echipa din Blaj.
În repriza a doua oaspeții au început la fel de bine, și au marcat din nou, ducând scorul la 0-4. În ultimele 30 de minute din meci jocul echipei noastre s-a îmbunătățit conisderabil,  reușind să  marcăm de 4 ori iar cei de la Blaj o dată.

Scorul final a fost: Viitorul Poieni-CIL Blaj 4-5 (0-3la pauză).

Fiind vorba de meciuri amicale, în care s-au încercat diferite variante și formule de joc, ne declarăm mulțumiți de rezultatele obținute și de prestația jucătorilor trimiși în teren.

Prima etapă oficială vă avea loc Duminică 01.03.2020 LA “Baza Sportivă Poieni”, unde vom întâlni “Academia de Fotbal Florești”. Va fi un meci interesant deoarece oaspeții sunt singura echipă care a reușit să ne învingă în tur.

Vă așteptam la meci!
Hai Viitorul!