Am ajuns la finalul sezonului cu numărul 2 din Liga a 5-a Zona Cluj, echipa Viitorul Poieni după toată munca depusă în acest sezon a fost încununată cu titlul de campioană.Cifrele extraordinare pe care echipa noastră le-a avut in acest sezon arată încă o dată că munca, dăruirea și seriozitatea nu au fost în zadar:32 de meciuri, 22 victorii, 2 egaluri, 8 înfrângeri, 68 de puncte, 119 de goluri marcate, 59 goluri primite, +20 la adevăr, fără înfrângere pe teren propriu in această competiție, iar în final TITLUL DE CAMPIOANĂ LIGA A 5-A ZONA CLUJ.
Cu puțină experiență dobândită în doar doi ani de la înființare dar cu multă răbdare am reușit să formăm la Viitorul Poieni un grup unit cu cea mai bună prezență din această ligă, minim 17/18 jucători prezenți la fiecare meci acasă sau deplasare, grup care în cele din urmă a învins și a reușit cea mai bună performanță fotbalistică din istoria Comunei Poieni.

Cei buni vor triumfa mereu, iar noi am demonstrat deja că suntem cei mai buni și vom lupta întotdeauna pentru a fi și mai buni!

Pentru unii nu însemnă nimic dar pentru noi înseamnă totul!

Mulțumim Primăria Poieni, Casa Alesia, Restar Hardware Srl, Tuscher & Milas Company, mulțumim celor care au redirecționat 2% din impozit pentru asociația noastră.
Vă mulțumim tuturor pentru că aveți încredere in noi.

Doar împreună suntem “#ViitorulPoieni”.